Θριαμβευτική εμφάνιση του Ο.Φ.Θ.Α. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α’ & Β’,

πανεκουγκο 4ηβολτεζ 4η125

Το πρώτο κεφάλαιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κατηγοριών έφτασε στο τέλος του. Στην απογευματινή και τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης, ο Ο.Φ.Θ.Α. έδωσε το παρόν με δύο τελικούς και μία σκυταλοδρομία, πραγματοποιώντας για ακόμη μία φορά εξαιρετική παρουσία.
Πιο αναλυτικά:
Πρώτος κολύμπησε ο Βολτέζος Στράτος στα 100μ. Πεταλούδα Παμπαίδων Β’, κατακτώντας την 1η θέση με επίδοση 1:03.24 νέο ατομικό
Στη συνέχεια αγωνίστηκε ο Κούγκουλος Τάσος στα 100μ. Ύπτιο Παμπαίδων Β’, καταφέρνοντας να ανέβει στο (1ο) σκαλί του βάθρου με επίδοση 1:04.92 νέο ατομικό

Τελευταία ήταν η σκυτάλη 4×100 Μικτή Ατομική Παμπαίδων Β’ στην την οποία οι: Τάσος Κούγκουλος, Σταμάτης Καζάκος, Στράτος Βολτέζος και Στέφανος Παλακίδης κολυμπώντας ύπτιο, πρόσθιο, πεταλούδα και ελεύθερο αντίστοιχα, κατέλαβαν την 4η θέση με χρόνο 4.39.94 , 39 εκατοστά μόλις πίσω από τον τρίτο δίνοντας 10 πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα μας.

Φτάνοντας στο τέλος του Πανελληνίου για τις κατηγορίες των Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α’ & Β’, ας κάνουμε ένα μικρό απολογισμό:
4 χρυσά μετάλλια, (2) από τον Στράτο Βολτέζο και (2) από τον Τάσο Κούγκουλο
2 ασημένια μετάλλια, (1) από τον Στράτο Βολτέζο και (1) από τον Τάσο Κούγκουλο
2 συμμετοχές στην Οχτάδα από τη σκυταλοδρομία των Παμπαίδων Β’ με μια 8η και μια 4η θέση
62 συνολικά βαθμοί για τον Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης και
23 νέα ατομικά ρεκόρ από τα 10 παιδιά της αποστολής

Να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στα παιδιά και στον Προπονητή Γιώργο Τυλιγαδά για τη συμμετοχή και να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά, καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνουν στο μέλλον, καλή επιστροφή και το κυριότερο… ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Φυσικά οι υποχρεώσεις του Ο.Φ.Θ.Α. δε σταματούν εδώ… Σειρά έχει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων- Εφήβων- Νεανίδων στη Θεσσαλονίκη που θα διεξαχθεί από τις 21 μέχρι και τις 24 Ιουλίου και στην συνέχεια 28 μέχρι 31 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης στο Χαϊδάρι .

Tα αποτελέσματα των αγώνων :
http://koe.org.gr/…/apotelesmata-panellinio-protathlima-pp-…