Επιστροφή από την τελευταία Ημερίδα Τεχνικής κολύμβησης πριν από το Πρωτάθλημα ΟΠΕΝ .

1%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1

«6 Όρια ΟΠΕΝ για τον ΟΦΘΑ»

Με χαμόγελα και μεγάλη ικανοποίηση επέστρεψε η ομάδα της Τεχνικής Κολύμβησης του ΟΦΘΑ από το Βόλο και την ημερίδα που διοργανώθηκε εκεί προκειμένου οι αθλητές να εξασφαλίσουν όρια τόσο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΟΠΕΝ Κατηγορίας που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο από τις 5 έως και τις 7 Μαΐου , όσο και για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών στο Χαϊδάρι που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο. Στην ημερίδα του Βόλου συμμετείχαν 5 αθλητές-αθλήτριες, με τις Μπράμου Ειρήνη και Παπαζολούδη Άννα- Μαρία να πραγματοποιούν την πρώτη τους εμφάνιση σε αγώνες τεχνικής κολύμβησης. Οι αθλητές του ΟΦΘΑ κατέκτησαν 7 νέα όρια για το πρωτάθλημα κατηγοριών, 6 από τα οποία είναι και όρια για το Πρωτάθλημα ΟΠΕΝ.
Αναλυτικά τα όρια:
Ξανθή Αγοράκη : 50μ. Διπλά Πέδιλα (όριο Νεανίδων)
200μ. Διπλά Πέδιλα (όριο Νεανίδων και ΟΠΕΝ)
400μ. Διπλά Πέδιλα (όριο Νεανίδων και ΟΠΕΝ)
Ειρήνη Μπράμου : 100μ. Διπλά Πέδιλα (όριο ΟΠΕΝ)
200μ. Διπλά Πέδιλα (όριο ΟΠΕΝ)
Άννα-Μαρία Παπαζολούδη :
100μ. Διπλά Πέδιλα (όριο Κορασίδων και ΟΠΕΝ)
200μ. Διπλά Πέδιλα (όριο Κορασίδων και ΟΠΕΝ)

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν επίσης οι Χαράλαμπος Σωτηριάδης και Χριστίνα Αγοράκη στα 100, 200 και 200,400μ. Διπλά Πέδιλα αντίστοιχα, χωρίς όμως να καταφέρουν να κατακτήσουν κάποιο όριο (σημειώνεται πως έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στο Πανελλήνιο Κατηγοριών από προηγούμενους αγώνες).
Έτσι λοιπόν δικαίωμα συμμετοχής τον Μάιο στο Πρωτάθλημα ΟΠΕΝ στον Βόλο έχουν οι :
Παύλος Τσαουσίδης , Χρυσάνθη Τυλιγαδά, Μπράμου Ειρήνη , Αγοράκη Ξανθή και Άννα-Μαρία Παπαζολούδη ενώ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών τον Ιούλιο στο Χαϊδάρι συμπληρώνουν οι Χαράλαμπος Σωτηριάδης και Χριστίνα Αγοράκη .
Με τις παραπάνω επιτυχίες, οι αθλητές του ΟΦΘΑ ξεκινούν την προετοιμασία τους για τις επόμενες διοργανώσεις οι οποίες είναι το Πανελλήνιο ΟΠΕΝ του Βόλου το Μάιο, η Ημερίδα Ορίων στα Ιωάννινα τον Ιούνιο και το Πανελλήνιο Κατηγοριών στο Χαϊδάρι τον Ιούλιο.

Ας ευχηθούμε στα παιδιά καλή συνέχεια και ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες…