«ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ JUNIOR» ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 13 ΜΑΪΟΥ 2017

00000010001

Μέλλον γεμάτο υποσχέσεις !!!!

Σήμερα Σάββατο 13 Μαΐου 2017
Πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της πόλης μας από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, Ημερίδα Κολύμβησης Ακαδημιών ηλικίας 6-8 ετών.
Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης με τις περισσότερες συμμετοχές (103 μικρά δελφινάκια ), έκλεψε τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά με την αγωνιστική του παρουσία, την άρτια τεχνική των μικρών δελφινιών του, που γέμισαν με φωνές και γέλια το κολυμβητήριο της πόλης μας.
Στα παιδιά μετά το τέλος των αγώνων απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής !

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα μικρά δελφίνια της ομάδας μας που έλαβαν μέρος στην Ημερίδα, στους γονείς τους για τον καθημερινό τους αγώνα, καθώς και στους προπονητές των παιδιών κ. Ρούλα Παπαδάκου, Αργύρη Τυλιγαδά, Τούλα Στεργίου, Τυλιγαδά Χρυσάνθη, Μαρία Μιχαλεντζάκη και Ειρήνη Μπράμου για την καταπληκτική δουλειά τους!!!!

Στην ομάδα του Ο.Φ.Θ.Α. τίποτα δεν είναι τυχαίο από την μικρή πισίνα, μέχρι και την αγωνιστική ομάδα! Τα πάντα είναι αποτέλεσμα σωστού προγραμματισμού, γνώσης της κολύμβησης, εμπειρίας, τακτικότητας, συνέπειας, αγάπης για την κολύμβηση και σκληρής δουλειάς.
Στις αναπτυξιακές αυτές ηλικίες (τμήματα ακαδημιών) που δεν είναι καν «το νηπιαγωγείο» της αγωνιστικής κολύμβησης, στόχος είναι τα παιδιά να αγαπήσουν την κολύμβηση, να μάθουν τις έννοιες της τακτικότητας και της συνέπειας στην προπόνηση, της ομαδικότητας, της αγωνιστικότητας και της συμμετοχής στους αγώνες.

Ομάδα
Φιλοδοξία
Θέληση
Αποτελέσματα !!!

foto: https://www.facebook.com/pg/%CE%9F%CE%A6%CE%98%CE%91-396070103859119/photos/?tab=album&album_id=1028983593901097