ΘΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ 2018

ΟΜΑΔΑ

Έτοιμα τα δελφίνια του ΟΦΘΑ για τους Θερινούς Αγώνες της Περιφέρειας !!!

Το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 το πρωί και ώρα 07.00 θα αναχωρήσει το Προαγωνιστικό τμήμα του ΟΦΘΑ από το Νέο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης για την πόλη της Καβάλας για να λάβει μέρος, στους Θερινούς Αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών (9 – 12 ετών) της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονία και Θράκης (16&17/6/2018) .

Τα 14 αυτά χρόνια της ιστορίας της ομάδας μας πέρασαν από το προαγωνιστικό τμήμα της 100αδες κολυμβητές-τριες με 10αδες από αυτούς αργότερα στο αγωνιστικό τμήμα να πρωταγωνιστούν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, να γίνονται πρωταθλητές Ελλάδος, να γίνονται μέλη της Εθνικής ομάδας, να διακρίνονται με το εθνόσημο, να γίνονται Βαλκανιονίκες και πρωταθλητές Ευρώπης…
Τυλιγαδάς Α. Κονσαλάκη Χ., Κουσάρη Ε., Μπούτσης Α., Αρίκας Β., Ευθυμίου Σ., Βαιτσάκη Δ. Μιχαηλίδου Δ., Μουστάκα Α., Παπαδόπουλος Χ. Κουσάρης Κ., Σοφιανίδης Ν., Μπράμου Ε., Μπαρή Δ., Δραμαλίδου Α., Ζελεσκίδης Α., Γκεβρέκης Ν. Κλεανθίδης Π., Μπαδάνη Μ., Μπαδάνης Π., Καδόγλου Μ., Κώτα Δ., Στούρας Γ., Κούγκουλος Α., Βολτέζος Ε., Καζάκος Σ., Παλακίδης Σ. Διαμαντακης Α. , ΣΤασινοπουλος Μ. είναι μερικά από τα παιδιά αυτά…

Αν μη τι άλλο η ομάδα έχει αρχή-μέση και τέλος, έχει πλάνο, σωστό προγραμματισμό και κυρίως διάρκεια στο χρόνο…
Φέτος το προαγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας θα λάβει μέρος με την πολυπληθέστερη αποστολή στην ιστορία της Αλεξανδρούπολης… 84 κολυμβητές – τριες !!!!!!!

(αν όλα τα παραπάνω δεν λένε κάτι… τότε τι λέει…)

Να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά από καρδιάς καλή επιτυχία, καλή διασκέδαση και να περάσουν αξέχαστα!!!

…και “κλέβοντας” τα λόγια του καλού φίλου συνάδελφου προπονητή Νεράτζιου Νίκου από τη Θεσσαλονίκη, …για όλα τα υπόλοιπα φταίει ο προπονητής!!!

Για τον ΟΦΘΑ
Το Δ.Σ & ο προπονητής