Προαγωνιστικό υποσχέσεις για το μέλλον !!!

 

ΔΡΑΜΑ   (28-29/11/2009)

 

 

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στη Δράμα η Διασυλλογική διοργάνωση Προαγωνιστικών ηλικιών (10-11-12 ετών) με την επωνυμία ΙΒ Αγώνες Αγίας Βαρβάρας με τη συμμετοχή 16 ομάδων από τη Β. Ελλάδα.

Η προαγωνιστική μας ομάδα αγωνιζόμενη με 38 αθλητές (20 κολυμβήτριες και 18 κολυμβητές) κατέλαβε τη 2η θέση στη γενική κατάταξη των συλλόγων με 16 χρυσά, 15 ασημένια και 10 χάλκινα μετάλλια πίσω από την « ισόβια – διοργανώτρια – πρωταθλήτρια αγώνων » ομάδα της Δράμας.

Αναλυτικότερα :

  • Οι 23 από τους 38 αθλητές μας γεύτηκαν τη χαρά ενός τουλάχιστον μεταλλίου
  • Από τους 15 αθλητές χωρίς μετάλλιο οι 6 είχαν πλασαρίσματα στην πρώτη οχτάδα
  • Έγιναν 10άδες νέα ατομικά ρεκόρ και 12 νέα τρομερά ρεκόρ ομάδας !!!

 

Με μόλις 2 μήνες δουλειάς και προπονήσεων, με πολλούς νέους μικρούς αθλητές στο τμήμα, με αρκετά λάθη αλλά και τεράστια περιθώρια βελτίωσης από τη μια, και με ένα πρόγραμμα φτιαγμένο και ραμμένο στα μέτρα των διοργανωτών, τα δελφινάκια μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον πρώτο σημαντικό επίσημο αγώνα της χρονιάς.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους μικρούς μας κολυμβητές για το αγωνιστικό τους πρόσωπο και τους γονείς μας για τη δυναμική τους παρουσία στις κερκίδες του κολυμβητηρίου της Δράμας.

Επόμενη αποστολή – εκδρομή του τμήματος …τα ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ 2009 στην πόλη των Σερρών στις 12-13 Δεκεμβρίου 2009 !!!

 

*** Ας πάψουν ορισμένοι να βλέπουν φαντάσματα και να ασχολούνται με τον Ο.Φ.Θ.Α…να ασχοληθούν με την ομάδα τους και τον εαυτό τους, και να μην αναζητούν δικαιολογίες σε μια αποτυχία!!! Γιατί όπως λέει και μια παροιμία….Η επιτυχία έχει πολλούς πατέρες…αλλά η αποτυχία είναι ορφανή!   

             Για τον Ο.Φ.Θ.Α.

    Ο έφορος κολύμβησης & Οι προπονητές