Β΄ Κολυμβητικοί Αγώνες Βετεράνων

 

ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ !!!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή που μας πέρασε οι Β΄ Κολυμβητικοί αγώνες Βετεράνων που πραγματοποιήθηκαν στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης με τη συμμετοχή 40 κολυμβητών και κολυμβητριών από ολόκληρη τη Β. Ελλάδα.
Οι φετινοί αγώνες τα είχαν όλα….
• Πολύ υψηλό επίπεδο αθλητών αλλά και επιδόσεων.
• Πραγματοποιήθηκαν 21 νέα ρεκόρ αγώνων στις κατηγορίες των Ανδρών και 17 νέα ρεκόρ στις κατηγορίες των Γυναικών.
• Πολύ μεγάλη συμμετοχή γυναικών (15 γυναίκες στο σύνολο) ενώ πέρυσι δεν κολύμπησαν ούτε οι μισές.
• Πολλές νέες συμμετοχές τη φετινή χρονιά. Το 1/3 των αθλητών φέτος δεν είχαν λάβει μέρος στους αντίστοιχους περσινούς αγώνες.
• Άρτια διοργάνωση από τον Ο.Φ.Θ.Α. και την Αγωνιστική του ομάδα ως αγωνόδικη επιτροπή.
Στα αρνητικά των αγώνων…..
• η απουσία πολλών βετεράνων κολυμβητών που είχαν λάβει μέρος στους περσινούς αγώνες!
• Και το κυριολεκτικά «ανοιχτό» κολυμβητήριο μας έπειτα από μια φυσιολογική βροχή!!!

Παρόλα ταύτα η βροχή δε στάθηκε ικανή να χαλάσει το κέφι και να αποθαρρύνει διοργανωτές και αθλητές από το φαγοπότι που στήθηκε έξω από το κολυμβητήριο με άφθονο ποτό και την ψησταριά να έχει πάρει κυριολεκτικά φωτιά!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους παλιούς αθλητές και τις αθλήτριες πού άφησαν για λίγο τις υποχρεώσεις τους και βοήθησαν στο να ξανανιώσουμε για λίγο «κολυμβητές», να ανατριχιάσουμε την ώρα της αναμονής στο βατήρα, να «φάμε» την ψυχρολουσία της πρώτης επαφής με το νερό, να συναγωνιστούμε κατά τη διάρκεια της κούρσας και να ζήσουμε την αποθέωση κατά τη διάρκεια της απονομής. Να γυρίσουμε το χρόνο πίσω και να περάσουν από το μυαλό μας αναμνήσεις ανεκτίμητες, να νιώσουμε και πάλι για λίγο παιδιά και να διδάξουμε στα νέα παιδιά πως η κολύμβηση είναι κάτι παραπάνω από ένα άθλημα….είναι τρόπος ζωής!!!
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί και η φετινή εκδήλωση (Νομαρχία Έβρου, Δήμος Αλεξανδρούπολης και τους τοπικούς επιχειρηματίες που στήριξαν οικονομικά την εκδήλωση) και ελπίζουμε όλοι πως οι Γ΄ Κολυμβητικοί Αγώνες Βετεράνων 2011 θα πραγματοποιηθούν στο νέο 50άρι κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης!!!