Διεθνής αγώνας Ορφέας 2020 .

 

 

1 29

 

ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ…
Μεγάλες επιτυχίες για την κολύμβηση της Αλεξανδρούπολης
& τον ΟΦΘΑ!!!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε από το Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης στην πόλη μας η Διασυλλογική διοργάνωση ΟΡΦΕΑΣ 2020 με τη συμμετοχή 250 περίπου κολυμβητών-τριων προαγωνιστικών κατηγοριών από 10 συλλόγους της Περιφέρειάς μας και της Τουρκίας.
Σε έναν αγώνα όπου η ομάδα μας πραγματοποίησε πάρα πολλές δοκιμές σε νέα αγωνίσματα, ξένα στυλ και με πολλές αλλαγές τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά αγωνίσματα….
• Τα μικρά δελφινάκια του ΟΦΘΑ πραγματοποίησαν πολύ ώριμη εμφάνιση παρά το νεαρό της ηλικίας τους και κατέλαβαν τελικά τη 1η θέση στη γενική άτυπη κατάταξη των συλλόγων με τον εκπληκτικό αριθμό των 96 μεταλλίων (38 χρυσά, 31 ασημένια και 27 χάλκινα μετάλλια).
• Οι κολυμβητές-τριες μας πραγματοποίησαν 119 νέα ατομικά ρεκόρ, 1 νέο ρεκόρ ομάδας (Κουρτίδη Θεοδώρα στα 50μ. Πεταλούδας κοριτσιών 11 ετών) ενώ 26 άτομα κατέκτησαν το έπαθλο ατομικής βελτίωσης της ομάδας!
• Αξίζει να σημειωθεί πως από τους 79 κολυμβητές-τριες της ομάδας μας που έλαβαν μέρος οι 51 κατάφεραν να γευτούν τουλάχιστον 1 φορά τη χαρά του βάθρου και του μεταλλίου, γεγονός που δείχνει πως πέρα από την ποσότητα η ομάδα διαθέτει κυρίως ποιότητα!

Μια ομάδα – μια οικογένεια!!!
Αγάπη, εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια, υπομονή, επιμονή, ατελείωτη σωστή και οργανωμένη δουλειά είναι τα συστατικά – μυστικά της επιτυχίας αυτής της ομάδας που 15 χρόνια τώρα φιγουράρει στις κορυφαίες ομάδες της χώρας σε όλα τα επίπεδα!!!

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς της ομάδας μας που δίνουν καθημερινά δυναμικό παρών ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια των κολυμβητών, των προπονητών και της ομάδας.
Εχθρός του καλού μόνο το καλύτερο… επόμενος στόχος για τα μικρά μας δελφινάκια οι Χειμερινοί αγώνες τον άλλο μήνα!!!

ΟΦΘΑ
το Δ.Σ & οι Προπονητές

Αποτελέσματα αγώνα :

https://koe.org.gr/page/or