Κατάταξη Ξάνθης

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Και είναι μόνο η αρχή !!!

 

1-2-2010

 

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στην 50άρα πισίνα της Ξάνθης η Ημερίδα Κατάταξης των Προαγωνιστικών ηλικιών της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Στην Ημερίδα έλαβαν μέρος 150 και πλέον κολυμβητές και κολυμβήτριες από 12 ομάδες της Περιφέρειας με την ομάδα μας να συμμετέχει με 28 δελφινάκια (11 κολυμβητές και 17 κολυμβήτριες) ενώ είχαμε και πολλές απώλειες εξαιτίας ασθενειών!

Ο αγώνας αυτός αποτελούσε την πρώτη επίσημη διοργάνωση 50άρας πισίνας για τη φετινή χρονιά και σκοπό είχε την απόκτηση εμπειριών, επιδόσεων και χρήσιμων συμπερασμάτων τόσο για τους προπονητές όσο και για τους αθλητές!

Για άλλη μια φορά φέτος, και για 2η συνεχή εβδομάδα, τα δελφινάκια του Ο.Φ.Θ.Α αγωνίστηκαν σε διάφορα αλλά και πολλά αγωνίσματα (όχι στα «καλά» τους στυλ) δείχνοντας την πληθωρική τους κολυμβητική κατάσταση αλλά και δουλειά!

Αναλυτικότερα…

  • Τα 28 δελφινάκια μας κολύμπησαν συνολικά 99 αγωνίσματα!
  • Πραγματοποίησαν 86 νέα ατομικά ρεκόρ!
  • Πραγματοποιήθηκαν 2 νέα τρομερά ρεκόρ ομάδας από τους Σοφιανίδη Νίκο στα 50μ. ελεύθερο και από το Θεοδοσίου Θεοδόση στα 100μ. πρόσθιο ηλικίας 12 ετών!
  • Κερδήθηκαν 19 νέα έπαθλα ατομικής βελτίωσης !

Στόχος και φιλοσοφία της ομάδας μας είναι η σταθερή και σωστή βελτίωση του κάθε παιδιού, με υπομονή, επιμονή και σωστά βήματα. Οι Ακαδημίες και το Προαγωνιστικό τμήμα αποτελούν απλά ένα μικρό σκαλοπάτι σε αυτό που λέγετε αγωνιστική κολύμβηση…Τα παιδιά στα τμήματα αυτά μόλις που ξεκινούν τα κολυμβητικά τους βήματα…Δεν χρειάζεται βιασύνη και ανυπομονησία από ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

Τέλος για άλλη μια φορά το κολυμβητήριο ήταν γεμάτο από γονείς αλλά και φίλους της ομάδας μας, ενισχύοντας τις προσπάθειες των μικρών μας κολυμβητών! Τους ευχαριστούμε πολύ!!!!!

Επόμενος μεγάλος στόχος της Προαγωνιστικής μας ομάδας…. Το Χειμερινό Πρωτάθλημα το Μάρτιο στην Καβάλα !!!

 

Για τον Ο.Φ.Θ.Α

                                                                                                  Οι Προπονητές