Χριστουγεννιάτικη ημερίδα Προαγωνιστικών κατηγοριών .

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της Ορεστιάδας η Χριστουγεννιάτικη Ημερίδα κολύμβησης Προαγωνιστικών ηλικιών μεταξύ των ομάδων Νηρέας Ορεστιάδας, Πρωτέας Ορεστιάδας, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης.

Η ομάδα μας συμμετείχε με 57 κολυμβητές και κολυμβήτριες. Η ημερίδα αυτή είχε σκοπό να βοηθήσει όλα τα παιδιά να επιστρέψουν σιγά σιγά στην αγωνιστική καθημερινότητα τους, στις αποστολές εκτός πόλεως, στο να αγωνίζονται πέρα από το να προπονούνται, και γενικά να κερδίσουν όλα τα οφέλη που προσφέρουν οι κολυμβητικές αποστολές με την ομάδα μας (διασκέδαση, χαμόγελα, κοινωνικοποίηση, ομαδικότητα, αυτονομία, ανεξαρτησία, αγωνιστικότητα, διαχείριση άγχους, εναλλαγές συναισθημάτων, χαρά, λύπη, επιτυχία κ.α).

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που δείχνουν πως μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση και από αγώνα σε αγώνα βρίσκουν το δρόμο που τους είχε στερήσει η καραντίνα τα 2 προηγούμενα χρόνια! Ένα ευχαριστώ σε όλους τους γονείς του τμήματος που εμπιστεύονται την ομάδα και του προπονητές! Τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας!!!

 keep swimming!!!

Για τον ΟΦΘΑ Η έφορος Ζωή Τζουβάρα  οι προπονητές Τάσος Καλλιτσάρης , Γιώτα Αθανασίου