ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ Ο.Φ.Θ.Α. ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ..!!!

Με τον καλύτερο τρόπο κύλησε η χθεσινή μέρα (Κυριακή 3 Απριλίου ) για το τμήμα των ακαδημιών μας κατά την «απόβαση» στην Θεσσαλονίκη!

Η ομάδα μας συμμετείχε με 50 μικρά δελφίνια του τμήματος των ακαδημιών του συλλόγου, στην ημερίδα που διοργάνωσε με επιτυχία η ομάδα των Αστεριών Θεσσαλονίκης στο Εθνικό Κολυμβητήριο της συμπρωτεύουσας, με την συμμετοχή του συλλόγου μας αλλά και του Ν.Ο.Θ.Α. Καβάλας , του Ν.Ο. Βόλου και των Δελφινιών Πτολεμαΐδας .

Οι μικροί μας κολυμβητές (ηλικίας 6,7,8 και 9 ετών) έκαναν αισθητή την παρουσία τους στους αγώνες τόσο με την ομαδικότητα που έδειξαν, που είναι και ο κύριος παιδαγωγικός στόχος και φιλοσοφία της ομάδας μας, όσο και με το αγωνιστικό τους επίπεδο, το οποίο παρόλο που δεν είναι προπονητικός αυτοσκοπός σε αυτές τις ηλικίες, εν τούτοις το ανέδειξαν βεβαιώνοντας τη σωστή δουλειά που γίνεται σε αυτά τα επίπεδα.

Η συνέχεια περιελάμβανε μεσημεριανό φαγητό και παγωτό στα Goody’s και επίσκεψη στο Πλανητάριο ,όπου απολαύσαμε μια όμορφη προβολή 3D εκπαιδευτικού χαρακτήρα , παίρνοντας έτσι μια τελευταία γλυκιά εικόνα από την πολύ όμορφη συνολική εμπειρία που αποκόμισαν! Μια εμπειρία πολύ σημαντική για παιδιά αυτής της ηλικίας (6-9 ετών) μακριά από τους γονείς τους, που συμβάλλει θετικά στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτονομία τους!

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, δίνοντας έτσι ακόμα περισσότερη αξία στο έργο μας σαν ομάδα!Συγχαρητήρια στους προπονητές του τμήματος κα. Αθανασίου Γιώτα και κ. Τυλιγαδά Αργύρη για την προσπάθεια μετάδοσης των γνώσεών τους και κυρίως της φιλοσοφίας τους στα παιδιά!

Ευχαριστούμε πολύ την υπεύθυνη συνοδό κα. Παπαδάκου Ρούλα την υπεύθυνη της μικρής πισίνας κα. Στεργίου Τούλα για την παρουσία τους και τη βοήθειά τους στην αποστολή, καθώς και τους γονείς που συνόδευσαν την αποστολή για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση της!

Το Δ.Σ. & οι προπονητές του Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης