Δύο ασημένια μετάλλια για την Όλγα Στούρα στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα .

Με δύο ασημένια μετάλλια επέστεψε η Αλεξανδρουπολίτισσα Όλγα Στούρα από την Παγκόσμια Γυμνασιάδα που διεξήχθη στη Νορμανδία της Γαλλίας.

Μετά το ασημένιο στην σκυταλοδρομία 4Χ100, η αθλήτρια από την Αλεξανδρούπολη κατέκτησε και πάλι ασημένιο αυτή την φορά στα 200μ. πεταλούδα.

Η επίδοση της κολυμβήτριας του ΟΦΘΑ ήταν 2’19″31 και είναι η τρίτη φορά που σπάζει το φράγμα του 2’20”

Τη νεαρή αθλήτρια και τον προπονητή της, Γιώργο Τυλιγαδά, υποδέχτηκε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ιωάννης Ζαμπούκης, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του και ευχόμενος καλή σταδιοδρομία.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τη νεαρή αθλήτρια και τον προπονητή της που τη συνόδευε, όχι μόνο για τις διακρίσεις που απέσπασε κατά τη συμμετοχή της στη Γυμνασιάδα αλλά κυρίως για την επιμονή της και τη σκληρή δουλειά που καταβάλλει, καθώς η καθημερινότητά της περιλαμβάνει πολλές ώρες προπόνησης αλλά και μελέτη. Η Όλγα μόλις τελείωσε τη Β’ Λυκείου και οι στόχοι της εκτός από τη διάκρισή της στην 8άδα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων που θα γίνει στη Ρουμανία, περιλαμβάνουν και την εισαγωγή της στο Πολυτεχνείο. Η ίδια ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την πρόσκληση και την ευκαιρία που είχε να συνομιλήσουν από κοντά, τονίζοντας ότι «τα νέα παιδιά δεν πρέπει να σταματήσουν να ονειρεύονται. Με την κατάλληλη στήριξη και πολλή δουλειά όλα είναι κατορθωτά