7ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ ΟΦΘΑ


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από την ομάδα μας το 7ο φεστιβάλ κολύμβησης «Χριστούγεννα στην πισίνα της Αλεξανδρούπολης» την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, που αφορούσε τα τμήματα Ακαδημιών (ηλικίες 6-8 ετών, καθώς και αρχάρια μεγαλύτερης ηλικίας). Συνολικά συμμετείχαν 335 παιδιά από 7 ομάδες της περιφέρειάς μας.
Αναλυτικά οι συμμετοχές των μικρών δελφινιών :
Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης : 127
Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης: 71
Δελφίνια Ξάνθης: 51
Ν.Ο.Θ.Α. Καβάλας: 43
Νηρέας Ορεστιάδας: 20
Εθνικός Αλεξανδρούπολης: 19
Πρωτέας Ορεστιάδας: 4
Ευχαριστούμε όλες τις παραπάνω ομάδες που στήριξαν τη διοργάνωση με τη συμμετοχή τους!!!
Όσον αφορά την ομάδα μας, ο αριθμός συμμετοχών των 127 κολυμβητών μας (δυστυχώς οι ιώσεις της εποχής δεν επέτρεψαν να είναι και μεγαλύτερος) μόνο τυχαίος δεν είναι, αφού αποδεικνύει τη δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια σε όλα τα τμήματα. Οι μικροί μας κολυμβητές εντυπωσίασαν με τις κολυμβητικές ικανότητές τους μιας και ήταν οι μοναδικοί που συμμετείχαν και στα 4 στυλ, δείχνοντας πως τα θεμέλια για την μετέπειτα κολυμβητική τους πορεία έχουν ήδη αρχίσει να μπαίνουν με το σωστό τρόπο.
Το πλατύ τους χαμόγελο τερματίζοντας μετά από κάθε κούρσα είναι το επιστέγασμα της επιτυχίας καθώς αυτό αποτελεί το κύριο συστατικό που πρέπει να έχουν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία για να συνεχίσουν με την ίδια όρεξη! Φυσικά η αγάπη προς το άθλημα καθώς και το δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στα παιδιά συνεχίζονται μέχρι και τις ηλικίες των αγωνιστικών κατηγοριών, πράγμα που αποδεικνύεται τόσο από τον σταθερά μεγάλο αριθμό των επόμενων τμημάτων της ομάδας μας (προαγωνιστικού και αγωνιστικού), όσο και από την έμπρακτη στήριξη προς τους μικρότερους συναθλητές τους.
Και εδώ οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές της αγωνιστικής και της προαγωνιστικής ομάδας που, ο καθένας από το πόστο του, βοήθησαν στη διοργάνωση! Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα ήταν δυνατόν να έρθει εις πέρας αυτή η διοργάνωση!
Τέλος, αξίζει να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στην ομάδα των Δελφινιών Ξάνθης, παρόλο που τα τελευταία χρόνια δεν είχαν κολυμβητήριο στην πόλη τους, τίμησαν την διοργάνωση με την αξιοπρόσεχτη συμμετοχή των 51 μικρών παιδιών!
Αυτή ήταν η αρχή της σεζόν για τα τμήματα των ακαδημιών μας και ευχόμαστε οι δράσεις που θα γίνουν στη συνέχειά της να έχουν την ίδια στήριξη από όλους!
Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους με υγεία και οικογενειακή ευτυχία!!!
Το Δ.Σ. και οι προπονητές του ΟΦΘΑ .