ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ/ ΛΑΡΙΣΑ 17-19/2/2012:ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΤΥΛΙΓΑΔΑΣ!!!!

Και η Αλεξανδρούπολη ανέβηκε στο ψηλότερο βάθρο!!! Αυτό το συναίσθημα έχουν πλέον όλοι οι φίλοι του υγρού στίβου στην Αλεξανδρούπολη, καθώς από την Κυριακή 19-2-2012 πρωταθλητής χειμώνα το 2012 στα 50μ ύπτιο Ανδρών αναδείχτηκε ο Αργύρης Τυλιγαδάς του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης (ΟΦΘΑ)!

Η πόλη της Λάρισας ανέλαβε και έφερε εις πέρας με εξαιρετική επιτυχία την σημαντικότερη χειμερινή κολυμβητική διοργάνωση, όπου οι καλύτεροι κολυμβητές ήταν παρόντες. Τρεις μέρες με φανταστικές κούρσες, καθώς οι αγώνες αυτοί έδιναν δικαίωμα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου φέτος!

Ο ΟΦΘΑ πήρε μέρος με 3 αθλητές: Αργύρη Τυλιγαδά, Κωνσταντίνο Κουσάρη και Χρυσάνθη Τυλιγαδά. Ο Αργύρης, εκτός από το χρυσό μετάλλιο στα 50μ ύπτιο, που ήταν και ο μοναδικός που κατέβηκε τα 27 δευτερόλεπτα(26’’84), είχε και μία 4η θέση στον τελικό των  100μ ύπτιο και μια 6η θέση στον προκριματικό των   400μ Μικτής Ατομικής. Η Χρυσάνθη πήρε μέρος στα 200μ πεταλούδα Γυναικών, όπου και τερμάτισε 11η! Ο Κωνσταντίνος είχε συμμετοχή στα 100μ πρόσθιο Ανδρών, όπου κατέλαβε την 15η  θέση, αλλά διατηρεί την πρώτη θέση στην Ελλάδα στο αγώνισμα  αυτό στην κατηγορία  Παίδων και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τη συμμετοχή του με την  Εθνική Ομάδα   στις Πολυεθνείς διοργανώσεις. Πρέπει να σημειώσουμε ότι     ήταν η παρθενική   συμμετοχή σε αγώνες Ανδρών – Γυναικών και για τον Κωνσταντίνο Κουσάρη και  για την Χρυσάνθη Τυλιγαδά, αφού «έπιασαν» τα όρια της ΚΟΕ(Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας), όπως επίσης ότι θα μπορούσαν να συμμετέχουν και άλλοι κολυμβητές μας που κατέχουν κι αυτοί ανάλογα όρια. Το κολυμβητικό μέλλον ανήκει σ’ αυτά τα παιδιά του ΟΦΘΑ αλλά και της Αλεξανδρούπολης που έχει μοναδικό κολυμβητικό πρεσβευτή σε αγώνες αυτόν το σύλλογο!!!