ΚΟΛΥΜΠΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!!!

ΔΕΙΤΕ…ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ…ΕΠΙΛΕΞΤΕ…ΚΟΛΥΜΠΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…!!!

 

Ο Όμιλός μας δημιουργήθηκε το 1993 ενεργοποιώντας μόνο το ιστιοπλοϊκό του τμήμα.

Το 2004 ενεργοποίησε και το κολυμβητικό του τμήμα. Η ανταπόκριση των γονέων και των παιδιών της πόλης ήταν κάτι παραπάνω από θετική και μέσα σε πέντε χρόνια ο Όμιλος αριθμεί πάνω από 400 παιδιά που ασχολούνται με το κολύμπι

Την σεζόν που μας πέρασε η Αγωνιστική μας ομάδα (η οποία αποτελούνταν από 38 αθλητές), έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με 20 αθλητές, και αναδείχτηκε 4οςΕπαρχιακός Σύλλογος σε ολόκληρη την Ελλάδα μεταξύ 130 περίπου ομάδων με συγκομιδή 9 μεταλλίων (5 χρυσά, 4 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο). Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως τρείς αθλητές-τριες του συλλόγου μας συμμετείχαν στην Εθνική ομάδα. Η αθλήτριά μας Κουσάρη Ευγενία πήρε μέρος με τα χρώματα της Εθνικής σε τρείς Διεθνείς Διοργανώσεις, με αποκορύφωμα, την κατάκτηση της 6ης προνομιούχου θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα. Η αθλήτριά μας Κονσαλάκη Χριστίνα πήρε μέρος με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας σε 2 Διεθνείς διοργανώσεις και κατέκτησε ένα ασημένιο μετάλλιο. Τέλος ο κολυμβητής μας Τυλιγαδάς Ανάργυρος στην πρώτη του κλίση με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας κατέλαβε την 4η θέση σε Πολυεθνή συνάντηση στην Αθήνα.

 Η Προαγωνιστική μας ομάδα (που αριθμεί πάνω από 60 αθλητές-τριες) αποτελούμενη από 40 αθλητές αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια ομάδα στης ηλικίες 10-11 και 12 ετών στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως ο αριθμός των αθλητών στα φυτώρια της ομάδας (ηλικίας 4 έως 9 ετών) ξεπερνά τους 250…!!!

Είναι απόλυτα κατανοητό για πιο λόγο ο Ο.Φ.Θ.Α αποτελεί τον καλύτερο, τον πιο οργανωμένο, τον πιο άρτια καταρτισμένο και τον πιο πολυδιάστατο σύλλογο…. Μέσα στους κόλπους της ομάδας μας μπορεί κανείς να συνδυάσει τα πάντα…. Τα παιδιά στις μικρές ηλικίες μπορούν να αποκτήσουν εγγυημένα και με ασφάλεια, την σωστή εκμάθηση και τα μυστικά της κολύμβησης…..ενώ στη συνέχεια, για όσα παιδιά θέλουν να ασχοληθούν με την εντατική προπόνηση, τους δίνεται η δυνατότητα, χάρη στους άρτια καταρτισμένους προπονητές μας….

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως το κολυμβητικό τμήμα του Ο.Φ.Θ.Α είναι το μόνο που μπορεί και παρέχει τα πάντα…. Σωστή εκμάθηση των μυστικών της κολύμβησης….ψυχαγωγία, διασκέδαση και συμμετοχή στην ομάδα…άσκηση και προπόνηση στον ελεύθερο χρόνο….δυνατή προπόνηση και διακρίσεις…. Η επιλογή είναι δική σας…

Ο αριθμός των αθλητών μας, τα αποτελέσματα των καθημερινών προπονήσεων και αγώνων, τα αθλητικά κορμιά, αλλά κυρίως ο λόγος μας αποτελούν εγγύηση για τα παιδιά σας.

 

ΔΕΙΤΕ…ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ…ΕΠΙΛΕΞΤΕ….ΚΟΛΥΜΠΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…