Φινάλε γεμάτο συγκινήσεις…

Το καλύτερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε ποτέ για τον Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης!

αναρτήθηκε στις 25 Ιουλ 2010 – 1:52 π.μ. από το χρήστη Oftha Ημερολόγιο   [ ενημερώθηκε 25 Ιουλ 2010 – 10:21 π.μ. ]

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 5η και τελευταία ημέρα προκριματικών του Πανελληνίου πρωταθλήματος για την ομάδα μας!
Το ξεκίνημα έγινε με την Πασχαλίνα Κουπελίδου και τα 800μ. ελεύθερο Κορασίδων όπου σε μια καταπληκτική κούρσα βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ κατά 7 ολόκληρα δευτερόλεπτα και περιμένει το απόγευμα να μάθει την τελική της θέση στο αγώνισμα. Επίσης αγωνίστηκε και στα 100μ. ύπτιο χωρίς όμως να καταφέρει να προκριθεί στον απογευματινό τελικό.
Στους υπόλοιπους προκριματικούς μας πετύχαμε το απόλυτο και έτσι στους απογευματινούς τελικούς θα έχουμε τους εξής κολυμβητές/τριες:
Κων/νος Κουσάρης – 5ος στα 200μ. πρόσθιο Παμπαίδων Α
Ευγενία Κουσάρη – 4η στα 200μ. πρόσθιο Νεανίδων
Σταυρούλα Ευθυμίου – 3η στα 100μ. ύπτιο Νεανίδων
Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον…
Μεγάλες συγκινήσεις επιφύλαξε η τελευταία αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για την ομάδα μας.
Στους 3 τελικούς που λάβαμε μέρος η ομάδα κατέκτησε 3 συνολικά μετάλλια!!!
Η αρχή έγινε με τον Κωνσταντίνο Κουσάρη στα 200μ. Πρόσθιο Παμπαίδων Α όπου έπειτα από συγκλονιστική κούρσα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο χάνοντας το χρυσό μόλις στην τελευταία χεριά. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε η Ευγενία Κουσάρη στα 200μ. πρόσθιο Νεανίδων όπου ώς κάτοχος του τίτλου απλά επιβεβαίωσε ακόμη μια φορά την κυριαρχία της στο αγώνισμα αυτό.
Τέλος στον τρίτο τελικό μας, η Σταυρούλα Ευθυμίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο Νεανίδων κάνοντας νέο καταπληκτικό ατομικό ρεκόρ!