2 νέα Πανελλήνια ρεκόρ – κορυφαίες επιδόσεις στην πρόκριση του Grand – Prix στην Κομοτηνή. 7 κολυμβητές του ΟΦΘΑ στην 25άδα Ανδρών – Γυναικών!!!

Μόνο απλή ημερίδα δεν ήταν για τον ΟΦΘΑ αυτή της πρόκρισης για το grand-prix στην Κομοτηνή το Σαββατοκύριακο 27,28/11/2010.Το διασκέδασαν οι κολυμβητές-τριες του ΟΦΘΑ στην προκριματική Ημερίδα για τον θεσμό του GRNDPRIX το Σαββατοκύριακο 27,28/11/2010. Οι 34 αθλητές του συλλόγου που πήραν μέρος στο καταπληκτικό πανεπιστημιακό κολυμβητήριο της Κομοτηνής ξεπέρασαν τον εαυτό τους πολλές φορές  και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και υποσχέσεις για την συνέχεια της χρονιάς, στην πρώτη θέση με 16 πρωτιές με δεύτερο τον ΚΟΔράμας(9 πρωτιές).

          Το γεγονός των αγώνων ήταν τα 2 φοβερά ρεκόρ από τον Χρήστο Παπαδόπουλο στα 100μ. πεταλούδα και στα 50μ. ελεύθερο Παμπαίδων Β’. Ο 13χρονος κολυμβητής του ΟΦΘΑ παρουσιάστηκε πιο ώριμος από ποτέ και δήλωσε παρών με τον καλύτερο τρόπο!!! Άξιο επισήμανσης ακόμη είναι οι επιδόσεις των Τυλιγαδά Αργύρη, Κονσαλάκη Χριστίνας , Ευθυμίου Ρούλας και Βαϊτσάκη Δήμητρας  που τους τοποθετούν στις κορυφαίες επιδόσεις στη χώρα μας, όπως και η πρώτη εμφάνιση του Νίκου Σοφιανίδη στις αγωνιστικές κατηγορίες, που έδειξε ότι πρόκειται για πολλά υποσχόμενο κολυμβητή,  κάτι που επισημαίνουν και οι προπονητές του.   Δείτε το δελτίο τύπου μας!!!