Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι Ν Ο Φ Ε Σ Τ Ι Β Α Λ Ο.Φ.Θ.Α.
Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 21-6-2015
στο Κολυμβητήριο για την μεγάλη γιορτή του Ο.Φ.Θ.Α.
Λίγο πριν το τέλος μιας ακόμη κολυμβητικής χρονιάς γεμάτη ρεκόρ, εμπειρίες, επιτυχίες, απογοητεύσεις, προβλήματα, χαρές , στεναχώριες και πλήθος άλλων συναισθημάτων αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που στάθηκαν κοντά μας με διάθεση προσφοράς και κατανόησης, όλους αυτούς που κατέθεσαν την εθελοντική τους βοήθεια και την αρωγή στις προσπάθειές μας για τα παιδιά μας και τα παιδιά σας, για τα παιδιά του Ο.Φ.Θ.Α.
Δεν ήταν εύκολη χρονιά, δεν έλειψαν τα προβλήματα, δεν απουσίασαν οι δυσκολίες. Πιστεύουμε όμως πως αυτό που θα μείνει στο τέλος σε όλους μας είναι μια ακόμη ΜΟΝΑΔΙΚΗ χρονιά στην ιστορία της ομάδας μας.
Ως Διοικητικό Συμβούλιο αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις σκέψεις μας για το μέλλον και τις ευχαριστίες μας για το παρόν και το παρελθόν. Δε θα πούμε ότι κάναμε πολλά αλλά κάναμε σίγουρα σημαντικά πράγματα με ειλικρινές ενδιαφέρον και αγάπη για όλους, μικρούς, μεγάλους, γονείς, συνοδούς και όλους τους εμπλεκόμενους στην υπέροχη διαδικασία που λέγεται κολύμβηση, χωρίς καμιά υστεροβουλία και ανέντιμη σκοπιμότητα. Καταθέσαμε το χρόνο και τον κόπο μας για να μπορέσουμε όλοι να περάσουμε καλά και δημιουργικά αναφέροντας για παράδειγμα την τελευταία αποστολή στην Καβάλα για τους Θερινούς Αγώνες των Προαγωνιστικών Κατηγοριών όπου η ομάδα μας συμμετείχε χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση για τους κολυμβητές μας.
Συνεχίζουμε αυτήν την προσπάθεια για φέτος βοηθώντας όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που θα διεξαχθεί για φέτος σε δυο πόλεις , 10-12/7/2015 στην ΠΑΤΡΑ (ΠΠ-ΠΚ Α+Β ) και 17-19/7/2015 στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Ε/Ν+Π/Κ) και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης τέλη Ιουλίου στα ΧΑΝΙΑ . Σκοπός μας είναι να παρέχουμε κίνητρα για τις μεγάλες διοργανώσεις .
Να ζητήσουμε ειλικρινή συγγνώμη από όποιον τυχόν, χωρίς πρόθεση, στεναχωρήσαμε, από όποιον δεν μπορέσαμε να αφουγκραστούμε όπως έπρεπε και να σας διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε ανοιχτοί για οποιαδήποτε παρέμβαση και κυρίως βοήθεια για να γίνουμε καλύτεροι.
Δεν τελειώνουμε όμως εδώ, δε σταματάμε να οργανώνουμε το μέλλον μας , δεν ξεχνάμε ότι η ομάδα προπονείται και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας όλοι μαζί σαν οικογένεια, όπως η μεγάλη οικογένεια του Ο.Φ.Θ.Α. συνηθίζει να κάνει εδώ και πολλά χρόνια .
Με εκτίμηση
το Διοικητικό Συμβούλιο του
ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ