Ξεκίνημα κολυμβητικής περιόδου 2016-17
Την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 και ώρα 18.30 το απόγευμα θα διεξαχθεί στον χώρο του καινούργιου κολυμβητηρίου η πρώτη συνάντηση όλων των τμημάτων του Ο.Φ.Θ.Α. (Αγωνιστικό, Προαγωνιστικό, Ακαδημίες και Μικρή πισίνα). Θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των προπονητών και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η καθιερωμένη ενημέρωση αθλητών και γονέων για τα διάφορα θέματα που αφορούν την πορεία της νέας κολυμβητικής χρονιάς.
Σας περιμένουμε όλους εκεί!!!
Επίσης από την Δευτέρα 29 Αυγούστου και ώρες 17.00-21.00 ξεκινούν οι εγγραφές για τα τμήματα της μικρής μας πισίνας με παρά πολλές εκπλήξεις!
Καλή κολυμβητική χρονιά σε όλους!!!
Πρόγραμμα πισίνας εκμάθησης ( μικρή πισίνα).
Ο.Φ.Θ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΙΣΙΝΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ 2016 – 2017
Τα δελφινάκια της μικρής μας πισίνας !!!
1ο τμήμα : Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη –> 17.15 – 18.00
2ο τμήμα : Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη –> 18.00 – 18.45
3ο τμήμα : Tρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη –> 16.30 – 17.15
4ο τμήμα : Τετάρτη – Παρασκευή –> 15.00 – 15.45 & Σάββατο –> 09.20 – 10.00
5ο τμήμα : Τετάρτη – Παρασκευή –> 15.45 – 16.30 & Σάββατο –> 10.00 – 10.40
Και τι χρειάζομαι μαζί μου ;;; Βεβαίωση από ένα παιδίατρο, μαγιό, πετσέτα ή μπουρνούζι, παντόφλες πλαστικές και σκουφάκι που θα το πάρω της ομάδας μου !!!
Προπονητές πισίνας εκμάθησης : Στεργίου Τούλα, Τυλιγαδά Χρυσάνθη, Μιχαλεντζάκη Μαρία, Μπράμου Ειρήνη .
Όταν πρόκειται για τα παιδιά μας επιλέγουμε πάντα το καλύτερο…επιλέγουμε πάντα ποιότητα!!!
Καθρέφτης κάθε ομάδας είναι οι επιτυχίες των αθλητών της…
Δείτε… συγκρίνετε… επιλέξτε… κολυμπήστε μαζί μας!!!
Εσύ θα κολυμπήσεις αλλού ;;; και… Καλή κολυμβητική χρονιά!