Μι – Πι – Ρο – Άλφα – Βήτα – Ο , Μπράβο Μπράβο Ο.Φ.Θ.Α. !!!!!!!!!!

ΞΘΝΙΟ

 

Πραγματοποιήθηκε και φέτος, για 4η συνεχόμενη χρονιά, η ημερίδα «PRO-JUNOR 2015» που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας. Τα δελφινάκια μας δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν
34 κολυμβητές-κολυμβήτριες έδωσαν το παρόν, εκπροσωπώντας επάξια την ομάδα μας που για μια ακόμη φορά έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση.
Οι μικροί κολυμβητές μας με την άρτια τεχνική τους, τον ενθουσιασμό, την αγωνιστικότητα και την ομαδικότητά τους απέσπασαν το χειροκρότημα των γονέων, φίλων και συγγενών που παρευρέθηκαν στο κολυμβητήριο!
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο που ήταν η πρώτη αγωνιστική δραστηριότητα της χρονιάς, οι προπονητές της ομάδας κ. Ρούλα Παπαδάκου και κ. Τυλιγαδάς Αργύρης αποκόμισαν πολύ σημαντικά στοιχεία για την έως τώρα πορεία και εξέλιξη των κολυμβητών-τριών τους.
Σκοπός τέτοιων εκδηλώσεων είναι η επιβράβευση των παιδιών για την καθημερινή τους προσπάθεια στην προπόνηση, η χαρά της συμμετοχής, η σημασία της προσπάθειας και η ομαλή κοινωνικοποίησή τους.
Στο τέλος της Ημερίδας δόθηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν!

 

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ